ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

TERESA TORTORA (πρώην ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) & ROBERTO PIONA (στην προηγούμενη καριέρα του – ήταν Γενικός Διευθυντής & Πρόεδρος διαφόρων Διεθνών Εταιρειών Εμπορίου Απευθείας Πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Ρωσία και στην Άπω Ανατολή, με συνολικό εκτιμώμενο τζίρο, πέραν των 2 δις) είναι οι Μέτοχοι και Διευθυντές της Ιταλικής εταιρείας ‘’TERESA&ROBERTO Only Italian Food Ltd.’’

Είναι λάτρεις του Ιταλικού Φαγητού, με πρώτη και κύρια την Teresa (η οποία κατάγεται από την ακτή του Amalfi). Της αρέσει να μαγειρεύει συνταγές απ’όλες τις Περιοχές της Ιταλίας και να μοιράζεται την ποιότητα του φαγητού και τα εύγεστα πιάτα με τους φίλους της.

Στο Roberto (ο οποίος κατάγεται από το Μιλάνο) αρέσει να βρίσκει ξεχωριστούς & μοναδικούς προμηθευτές εύγεστων περιφερειακών τροφίμων.

ΓΙΑΤΙ “ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΟΥ – MY COOKING BOX ”:

H TERESA και ο ROBERTO ανακάλυψαν αυτή τη λαμπρή ιδέα, όπου τώρα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Έργα στην Ιταλία. Το Μάρτιο του 2019, “Το Κουτί Μαγειρικής μου”, ανακηρύχτηκε από τη Γερουσία της Ιταλικής Δημοκρατίας, ως μία από τις πιο καινοτόμες Ιταλικές εταιρείες.

Η TERESA & o ROBERTO, αποφάσισαν να γίνουν οι αποκλειστικοί διανομείς αυτών των προϊόντων στην Κύπρο και Ελλάδα, έτσι ώστε να εισαγάγουν στους πελάτες αυτών των χωρών, αυτήν την απίστευτη ιδέα και εξαιρετική εμπειρία.

Η ιδέα για “Το Κουτί Μαγειρικής μου”, γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης EXPO του Μιλάνου, όταν η Chiara Rota (μια νεαρή στη διοίκηση), αποφάσισε με τους δύο συνεργάτες της, να ξεκινήσει μια νεοφυή εταιρεία, η οποία θα εισήγαγε στην Ιταλική αγορά “Το Κουτί Μαγειρικής μου”, ένα μικρό κουτί που περιέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα υλικά για την προετοιμασία στο σπίτι, φανταστικών συνταγών από διάσημους Ιταλούς Σεφ που έχουν σαν βάση τις καλύτερες Ιταλικές μαγειρικές παραδόσεις. Η Εταιρεία αυτή σήμερα μεγαλώνει ραγδαία και επεκτείνεται σε άλλους ηπείρους και χώρες.